Un spațiu sigur în care găsești informațiile și instrumentele de care ai nevoie pentru a te reîntoarce la adevărata ta natură, la acea parte din tine care este mereu caldă, iubitoare, pașnică și neschimbată.

Instagram

Unde mă găsești

Termeni și condiții

  /  Termeni și condiții
PREAMBUL

Site-ul maruka.ro este proprietatea Maruka Alternative & Holistic Health Service S.R.L., firma înregistrată în Comuna Ştefăneştii de Jos, Str. Hortensiei, Nr. 7, ETAJ, CAMERA NR 7 (TARLA 44, PARCELA 337, LOT 80/2/2/31/37/2/2/2/16/5/15), Bloc N12A, Apartament 001, Județ Ilfov, Cod poștal 77175, înregistrată la Oficiul Registrului Comerțului J23/2823/2021, cod fiscal 32466654, Capital social: 200 RON.

Acest website este operat de către Maruka Alternative & Holistic Health Service S.R.L. În spațiul acestui website, termenii „noi” și toate declinările gramaticale se referă la Maruka Alternative & Holistic Health Service S.R.L.. Maruka Alternative & Holistic Health Service S.R.L. oferă acest website, incluzând toate informațiile, facilitățile și serviciile, către Dumneavoastră, utilizatorul, oferta fiind condiționată de acceptarea prealabilă de către Dumneavoastră a tuturor termenilor, condițiilor, politicilor și notificărilor menționate în acest document.

Vizitând site-ul nostru veți fi implicați în „Serviciu” și acceptați să respectați următorii Termeni și Condiții („Termeni ai Serviciului”, „Termeni”, „Contract”, „Termeni de utilizare”, etc), inclusiv acei termeni și condiții suplimentare precum și politicile la care se face referire aici și/sau prin link-urile disponibile. Acești „Termeni și Condiții” se aplică tuturor utilizatorilor site-ului, incluzând, fără a se limita, la utilizatorii care sunt browser-e, vânzători, clienți, comercianți și/sau contributori de conținut.

Va rugăm să citiți cu atenție acești „Termeni și Condiții” înainte de a accesa sau vizita site-ul nostru. Accesând sau utilizând orice parte a acestui site sunteți de acord să respectați acești „Termeni și Condiții”. Dacă nu sunteți de acord cu toți termenii și condițiile din acest contract atunci nu ar trebui să folosiți nici o parte a acestui website sau vreun serviciu oferit prin intermediul acestuia. Dacă acești „Termeni și Condiții” sunt considerați o ofertă, acceptarea este limitată expres la acești „Termeni și Condiții”.

Orice facilitate nouă sau instrument care vor fi adăugate acestui website se vor supune de asemenea acestor „Termeni și Condiții”. Puteți consulta oricând ultima versiune a acestor „Termeni și Condiții” în acesta pagină. Ne rezervăm dreptul de a actualiza, schimbă sau înlocui orice parte a acestor „Termeni și Condiții” prin publicarea actualizarilor și/sau schimbărilor în acest website. Este responsabilitatea Dumneavoastră să verificați periodic această pagină pentru schimbări. Uzul continuu și accesarea site-ului după publicarea oricăror schimbări în „Termeni și Condiții” constituie acceptarea acestor schimbări.

SECTIUNEA 1. TERMENII ACESTUI WEBSITE

Acceptând acești „Termeni și Condiții” consimțiți că sunteți major sau că sunteți major și ne-ați dat consimțământul să permitem minorilor aflați în tutela Dumneavostră să folosească acest website.

Nu puteți folosi serviciile noastre în nici un scop ilegal sau neautorizat și nici nu puteți, prin folosirea serviciilor oferite, să incalcalti orice lege în vigoare (incluzând aici dar fără a se limita la legile dreptului de autor).

Este interzisă transmiterea oricăror „viermi” sau „viruși” informatici sau orice cod de natură distructivă sau nu către acest website.

Orice încălcare a oricăror termeni cuprinși în „Termeni și Condiții” va rezulta în încetarea imediată serviciilor furnizate și a prezentului contract.

SECTIUNEA 2. CONDIȚII GENERALE

Ne rezervăm dreptul să refuzăm furnizarea serviciilor către oricine, din orice motiv și oricând.

Dumneavoastră înțelegeți că informațiile pe care ni le transmiteți (nefiind incluse aici informațiile bancare/financiare) (a) pot fi transmise necriptat și implică transmiterea lor prin diverse rețele; și (b) pot suferi unele mici schimbări pentru a se conforma și adapta la cerințele tehnice ale rețelelor sau dispozitivelor. Informațiile bancare, ale cardurilor de credit/debit, sunt întotdeauna encriptate în timpul transferului în diferite rețele.

Sunteți de acord să nu reproduceti, duplicati, copiați, vindeți, revindeti sau abuzați orice parte a serviciului furnizat, a serviciului folosit sau a serviciului accesat sau oricare parte a website-ului prin care serviciul este oferit, fără permisiunea expresă scrisă din partea noastră.

Titlurile folosite în prezentul acord sunt incluse numai pentru comoditate și nu vor limita sau afecta în vreun fel acești termeni.

SECTIUNEA 3. ACURATEȚEA, INTEGRITATEA ȘI VALABILITATEA INFORMAȚIILOR

Noi nu suntem responsabili dacă informațiile oferite în acest site nu sunt precise, complete sau actualizate. Materialele din acest site, inclusiv imaginile, sunt oferite doar pentru informare generală și nu ar trebui să fie invocate sau utilizate singure ca baza pentru luarea deciziilor fără consultarea unor surse primare, mai precise, complete sau mai actualizate.

Orice încredere în materialele de pe acest site se face pe propiul risc.

Acest site poate conține anumite informații istorice. Informațiile istorice, în mod necesar, nu sunt actualizate și sunt oferite doar pentru referință. Ne rezervăm dreptul de a modifica oricând conținutul acestui website dar nu avem obligația să actualizăm orice informație în site-ul nostru. Sunteți de acord că este responsabilitatea Dumneavoastră să monitorizați schimbările în site-ul nostru.

SECTIUNEA 4. MODIFICAREA SERVICIILOR ȘI PREȚURILOR

Prețurile serviciilor noastre pot fi schimbate fără notificare.

Moneda folosită în tranzacțiile online prin intermediul acestui site este Leul Românesc (RON).

Ne rezervăm dreptul de a modifica sau întrerupe serviciile oferite (sau orice parte din serviciu sau conținut) oricând, fără notificare.

Nu vom fi răspunzători față de Dumneavoastră sau față de orice terță parte pentru orice modificări, schimbări de prețuri, suspendare sau discontinuitate a serviciilor oferite.

SECTIUNEA 5. SERVICII

Prin intermediul acestui website noi vindem servicii în România și în străînătate. Ne rezervăm dreptul, fără a fi obligați, să limităm vânzările produselor noastre sau a serviciilor către orice persoană, regiune geografică sau jurisdicție. Ne putem exercita acest drept și în ceea ce privește cazurile individuale. Ne rezervăm dreptul să limităm cantitățile oricăror servicii pe care le oferim. Orice descriere a serviciilor sunt subiect de schimbare în orice moment, fără notificare. Ne rezervăm dreptul să oprim furnizarea oricărui serviciu oricând.
Nu garantăm că standardul de calitate al oricărui serviciu, informație sau alt material obținut de către Dumneavoastră se va ridica la nivelul Dumneavoastră de așteptare, sau că orice eroare în serviciile oferite vor fi corectate.

SECTIUNEA 6. PRECIZIA FACTURARII SI INFORMATIILE CONTULUI

Ne rezervăm dreptul de a refuza orice comandă pe care o plasați la noi. Noi avem dreptul să limităm sau să anulăm orice comandă. Aceste restricții pot include comenzi plasate de către sau sub același utilizator, același card de credit/debit și/sau comenzi care folosesc aceeași adresa pentru facturare sau livrare. În eventualitatea în care noi facem o schimbare sau anulăm o comandă, noi putem încerca să vă notificam contactandu-vă prin email și/sau adresa de facturare sau a telefonului asociat adresei de facturare, trimise nouă în momentul în care a fost făcută comanda. Ne rezervăm dreptul de a limita sau opri comenzi care, la discreția judecății noastre, apar a fi făcute de către distribuitori, revânzători sau reprezentanți.
Sunteți de acord să ne transmiteți informații actualizate, complete și precise pentru toate comenzile pe care le faceți prin acest website.

SECTIUNEA 7. FACILITĂȚI OPȚIONALE

Noi putem să va inlesnim accesul la facilități oferite de către terți pe care noi nu le monitorizăm și nici nu avem control asupra lor.

Dumneavoastră conștientizați și sunteți de acord că noi oferim accesul către astfel de facilități „așa cum sunt” și „așa cum sunt disponibile”, fără nici o garanție, reprezentare a lor sau condiții de vreun un fel și fără nici o împuternicire sau recomandare din partea noastră. Nu vom avea nici o responsabilitate, orice ar apărea de la sau în legătură cu folosirea de către Dumneavoastră a acestor facilități opționale a terților.

Orice folosire de către Dumneavoastră a facilităților oferite de către acest website este în întregime la discreția și riscul Dumneavoastră și trebuie să vă asigurați că sunteți familiarizați și sunteți de acord cu termenii și condițiile sub care aceste facilități sunt oferite de către terții relevanți.

Noi putem, în viitor, să oferim noi servicii și/sau facilități prin intermediul acestui website (incluzând publicarea de noi facilități sau resurse). Asemenea noi servicii și/sau facilități trebuie de asemenea să se supună acestor Termeni și Condiții.

Anumit content, serviciile disponibile în oferta noastră pot include materiale provenite de la terțe părți.

Link-uri ale terțelor părți în acest website vă pot redirecta către terțe website-uri care nu sunt afiliate cu noi. Noi nu suntem responsabili pentru examinarea și/sau evaluarea contentului sau acurateții și noi nu garantăm și nu vom avea nici o responsabilitate pentru orice materiale sau website-uri ale terților, sau pentru orice alte materiale, produse sau servicii ale acestor terți.

Noi nu suntem responsabili pentru nici un neajuns sau daune referitoare la cumpărarea sau folosirea bunurilor, serviciilor, resurselor, conținutului sau oricăror altor tranzacții făcute în conexiune cu orice website terț. Va rugăm să vă aduceți la cunoștință cu grijă politicile și practicile terților și să fiți siguri că le înțelegeți înainte să va angajați în orice tranzacție sau serviciu. Plângerile, revendicările, îngrijorările sau întrebările referitoare la produsele terților trebuie direcționate către acești terți.

SECTIUNEA 8. COMENTARIILE, FEEDBACK-UL ȘI ALTE CONTRIBUȚII ALE UTLIZATORILOR

Cele de mai jos vor fi aplicate în limita legii europene și naționale a protecției datelor personale (GDPR):

Dacă, la cererea noastră, Dumneavoastră ne transmiteți anumite date specifice (de exemplu date pentru intrarea/participarea la diferite concursuri) sau fără a da curs unei cereri ale noastre Dumneavoastră ne trimiteți idei creative, sugestii, propuneri, planuri, materiale grafice sau ale materiale, prin orice mijloace ca de exemplu online, prin email, poșta convențională sau prin alt mod (numite în mod colectiv „comentarii și contribuții”), sunteți de acord cu faptul că noi putem, oricând, fără restricții, să le editam, copia, publica, distribui, traducem și în continuare le putem folosi în orice mediu, orice comentarii și contribuții pe care Dumneavoastră le-ați trimis către noi. Noi nu suntem și nu trebuie să fim sub nici o obligație (1) să păstrăm confidențialitatea oricărui comentariu sau contribuție; (2) să plătim orice fel de compensații pentru orice comentariu sau contribuție; or (3) să răspundem oricărui comentariu.

Noi putem, dar nu avem nici o obligație în acest sens, să monitorizăm, edităm sau să ștergem conținut pe care noi îl categorisim, la discreția și judecata noastră, ca fiind ilegal, ofensiv, imoral, amenințător, calomnios, defăimător, pornografic, obscen sau discutabil/interpretabil sau care încalcă oricare propietate intelectuală a acestor Termeni și Condiții.

Sunteți de acord că toate comentariile și contribuțiile Dumneavoastră nu vor încălca orice drept al oricărui terț, incluzând drepturile de autor, viața privată sau alte drepturi personale sau de propietate. De asemenea sunteți de acord cu faptul că ale Dumneavoastră comentarii și contribuții nu vor conține materiale calomniatoare sau ilegale, abuzive sau obscene sau nu vor conține orice viruși de calculator sau alte tipuri de malware, care ar putea afecta în vreun fel funcționarea Serviciului sau orice alt site relevant. Nu aveți dreptul să utilizați o adresa de e-mail falsă, de a pretinde a fi altcineva decât Dumneavoastră sau în alt fel să ne induceți în eroare pe noi sau terțe părți cu privire la originea oricăror comentarii și contribuții. Sunteți singurul responsabil pentru orice comentarii și contribuții pe care le faceți și pentru acuratețea acestora. Nu ne asumăm nici o responsabilitate pentru orice comentarii și contribuții postate de dvs. sau oricare altă terță parte.

SECTIUNEA 9. INFORMAȚIILE PERSONALE

Furnizarea de către Dumneavoastră a datelor personale către acest website este guvernată de Politica noastră privind Datele Confidențiale (Confidențialitate GDPR).

SECTIUNEA 10. ERORI, IMPERFECȚIUNI ȘI OMISIUNI

Ocazional pot fi informații în site-ul nostru sau în oferta noastră care contin erori tipografice, de tastare, de acuratețe sau omiteri care pot fi în legătură cu descrierea serviciilor, prețurilor, promoțiilor, ofertelor, taxelor de livrare, duratei livrării sau disponibilității în stoc. Noi ne rezervăm dreptul de a corecta orice eroare, imprecizie sau omitere și să schimbăm sau actualiza informații sau să anulăm comenzi dacă orice informație din oferta noastră sau orice alt website terț implicat este imprecis, oricând și fără notificare prealabilă (inclusiv după ce Dumneavoastră ați plasat o comandă).

Nu ne luăm nici o obligație să actualizăm, modificăm sau clarificăm informații în website-ul nostru sau în orice alt website implicat, incluzând aici dar fără a se limita la informații legate de preț, exceptându-le pe cele cerute de lege. Nici o dată specificată în website sau în oferta noastră sau în website-urile terților referitoare la actualizări sau modificări nu poate fi luată ca indicație precum că toate informațiile din oferta sau din website-urile terților au fost actualizate sau modificate.

Imaginile prezentate pe site sunt cu rol informativ și nu prezintă în mod fidel serviciile din oferta noastră.

SECTIUNEA 11. RESTRICȚII ÎN FOLOSIRE

În afară celorlalte restricții stipulate în acești Termeni și Condiții, este interzisă folosirea acestui website sau a conținutului sau: (a) pentru orice scop ilegal; (b) pentru a solicita altora să acționeze sau să participe în orice act ilegal; (c) pentru a încălca orice lege națională, internațională, federală, locală sau statală, reguli, legi sau hotărâri locale; (d) să încalce drepturile noastre de proprietate intelectuală sau drepturile de proprietate intelectuală ale altora; (e) pentru a hărțui, abuza, insulta, a face rău, defăima, calomnia, discredita, intimida sau a discrimina pe baza pe sex, orientare sexuală, religie, etnie, rasă, vârsta, origine națională sau handicap; (f) pentru a prezența informații false sau care induc în eroare; (g) pentru a încarca sau transmite viruși sau orice alt tip de cod dăunător care va fi sau poate fi utilizat în orice mod în care va afecta funcționalitatea sau funcționarea Serviciului sau a oricărui site relevant sau alte site-uri; (h) pentru a colecta sau a urmări informațiile personale ale altora; (i) pentru spam, „phishing”, colecta, pentru programe de genul „pretext”, „spider”, „crawl”, sau „scrape”; (j) pentru orice scop obscen sau imoral; sau (k) în așa fel încât să interfereze cu sau eludeze elementele de securitate ale Serviciului sau orice alt site relevant sau alte site-uri. Ne rezervăm dreptul de a înceta utilizarea Serviciului sau oricărui alt site relevant pentru încalcarea oricăreia dintre utilizările interzise.

SECTIUNEA 12. LIMITARE A GARANȚIILOR ȘI RESPONSABILITĂȚIi

Noi nu garantăm, reprezintam sau garantăm că utilizarea de către Dumneavoastră a serviciului nostru va fi neîntrerupta, sau în timp util, sigură sau fără erori.

Nu garantăm că rezultatele care pot fi obținute din utilizarea serviciului vor fi corecte sau de încredere.

Sunteți de acord că, din când în când, noi putem elimina serviciul pe perioade de timp nedeterminate sau de a anula serviciul în orice moment, fără notificare.
Sunteți de acord în mod expres că utilizarea sau incapacitatea Dumneavoastră de a utiliza serviciul este pe riscul Dumneavoastră. În mod special sunteți de acord că Serviciul și toate serviciile prestate către Dumneavoastră prin intermediul Serviciului (cu excepția celor menționate în mod expres de către noi) sunt furnizate „ca atare” și „așa cum sunt disponibile” pentru utilizarea Dumneavoastră, fără nici o reprezentare, garanție sau condiții de orice fel, explicite sau implicite, inclusiv toate garanțiile implicite sau condiții de vandabilitate, calitate vandabilă, adecvare pentru un anumit scop, durabilitate sau titlu.

În nici un caz Maruka Alternative & Holistic Health Service S.R.L., furnizorii noștri de servicii sau partenerii nu vor fi răspunzători pentru orice prejudiciu, pierdere, sau revendicare, directe, indirecte sau accidentale, daunele punitive, speciale, sau pe cale de consecință de orice natură, inclusiv, fără a ne limita la profituri pierdute, venituri pierdute, economii pierdute, pierderea datelor, costurile de înlocuire, sau orice daune similare, fie pe baza de contract, prejudiciu (inclusiv neglijență), care decurg din utilizarea Serviciului sau oricăror altor produse achiziționate cu ajutorul Serviciului sau pentru orice altă revendicare legată în orice mod de a utilizarea Serviciul incluzând, dar fără a se limita la acestea, orice erori sau omisiuni în orice conținut, sau orice pierdere sau daune de orice fel apărute ca urmare a utilizării Serviciului sau oricărui conținut postat, transmis, sau în alt fel puse la dispoziție prin intermediul Serviciului, chiar dacă ați fost informat de posibilitatea lor. Pentru că în anumite cazuri nu se permit excluderea sau limitarea răspunderii pentru daunele indirecte sau incidentale, în astfel de cazuri răspunderea noastră este limitată în măsură maximă permisă de lege.

SECTIUNEA 13. DESPĂGUBIRI

Sunteți de acord să despăgubiți și să apărați Maruka Alternative & Holistic Health Service S.R.L. și partenerii, furnizorii de servicii, subcontractorii, și angajații noștri, de orice revendicare sau cerere, inclusiv onorariile rezonabile ale avocaților, făcută de către orice terță parte din cauza sau care decurg din încalcarea acestor Termeni și Condiții de furnizare a serviciilor sau documentele pe care le încorporeaza prin referință sau din încalcarea vreunei legi sau a drepturilor unei terțe părți.

SECTIUNEA 14. DIVIZIBILITATE

În cazul în care orice prevedere a acestor Termeni și Condiții de utilizare este determinată ca fiind ilegală, nulă sau inaplicabilă, această prevedere va fi totuși aplicabilă în cea mai mare măsură permisă de legea aplicabilă, iar porțiunea neaplicabilă va fi considerată a fi eliminată din acești Termeni și Condiții, iar o astfel de determinare nu va afecta valabilitatea și aplicabilitatea oricărei alte prevederi.

SECTIUNEA 15. REZILIEREA

Obligațiile și responsabilitățile părților contractate înainte de data încetarii vor supraviețui rezilierii acestui acord, pentru toate scopurile.

Acești Termeni și Condiții de utilizare produc efecte pâna la denunțarea lor de către Dumneavoastră sau de către noi. Puteți anula Termenii serviciului în orice moment anunțându-ne că nu mai doriți să folosiți serviciile noastre sau când nu mai utilizați site-ul nostru.

În cazul în care, în opinia noastră exclusivă, nu ați reușit, sau bănuim că nu ați reușit, să vă conformati cu orice termen sau prevedere a acestor Condiții de utilizare, putem, de asemenea, să reziliem prezentul acord în orice moment, fără notificare și veți ramâne răspunzător pentru toate sumele datorate pâna la și inclusiv data terminării; și/sau în consecință, se poate limita sau opri accesul la serviciile noastre (sau orice parte a acestuia).

SECTIUNEA 16. ÎNTREGUL ACORD

Eșecul nostru de a exercita sau pune în aplicare orice drept sau prevedere a acestor Condiții de utilizare nu va constitui o renunțare la acest drept sau prevedere.

Acești Termeni de utilizare și orice politici sau reguli de exploatare postate de noi pe acest site sau în ceea ce privește Serviciul constituie întregul acord și întelegere între Dumneavoastră și noi și guvernează utilizarea de către Dumneavoastră a Serviciilor, înlaturând orice acorduri anterioare sau actuale, comunicări și propuneri , orale sau scrise, între noi și Dumneavoastră (incluzând, dar fără a se limita la acestea, orice versiuni anterioare ale Termenilor serviciului).

Orice ambiguitate în interpretarea acestor Condiții de furnizare a serviciilor nu se va îndrepta împotriva părții de redactare.

SECTIUNEA 17. LEGI APLICABILE

Acești Termeni de utilizare și orice acorduri separate prin care vă punem la dispoziție servicii sunt guvernate și interpretate în conformitate cu legile din România (un membru al Comunității Europene).

SECTIUNEA 18. MODIFICĂRI ALE TERMENILOR SERVICIULUI

Puteți revedea cea mai recentă versiune a Termenilor serviciului, în orice moment, în această pagină.
Ne rezervăm dreptul, la discreția noastră, să actualizăm, modificăm sau înlocui orice parte a acestor Condiții de furnizare a serviciilor prin publicare actualizarilor și modificărilor pe site-ul nostru. Este responsabilitatea Dumneavoastră să verificați site-ul nostru periodic pentru modificări. Utilizarea continuă sau accesul la site-ul nostru sau a serviciului după afișarea oricăror modificări ale acestor Condiții de furnizare a serviciilor constituie o acceptare a acestor modificări.

SECTIUNEA 19. DATE DE CONTACT

Întrebari cu privire la Termenii serviciului pot fi trimise la noi pe adresa de email contact@maruka.ro.