Un spațiu sigur în care găsești informațiile și instrumentele de care ai nevoie pentru a te reîntoarce la adevărata ta natură, la acea parte din tine care este mereu caldă, iubitoare, pașnică și neschimbată.

Instagram

Unde mă găsești

Servicii

  /    /  Terapie de grup  /  Fii bine cu tine – Terapie de Grup

Fii bine cu tine – Terapie de Grup

1.600,00 lei

Acest program include:

 • 6 întâlniri de grup în cadru restrâns, cu durata de 2 ore/sesiune, 1 sesiune pe săptămâna, ghidate de Psiholog Larisa Anghel și Terapeut TCM & 5 Elements Maria Bijutescu;
 • Te vei cunoaște și te vei înțelege mai bine, vei învăța să gestionezi stările și emoțiile pe care le ai într-un spațiu sigur, cu iubire, compasiune și blândețe;
 • Vom îmbina terapia clasică cu cea experențială si complementară, vom pune în mișcare corpul și vom învăța auto-reglarea și co-reglarea sistemului nervos autonom pentru o stare de bine;
 • Vei beneficia de susținerea grupului, oameni ca tine care se confruntă cu situații dificile, care sunt pregătiți să contribuie activ la vindecarea proprie și a tuturor celor din grup.

Data începerii: data va fi stabilită și anunțată în scurt timp.

Categorie:

Descriere

Program de grup terapeutic

Te confrunți adesea cu frici, stări de agitație, furie, anxietate, apatie, neputință, disociere, depresie, blocaje care îți limitează viața?

Cu toate că suntem înzestrati cu darul auto-vindecării, există momente în viața noastră când ne manifestăm cu fragilitate.

Chiar dacă ești o persoană care mănânci sănătos, faci sport, eviți obiceiurile nocive în viața ta de zi cu zi, meditezi, te bagi în pat la o oră decentă, există momente în care poate sistemul imunitar îți spune că nu se află în cea mai bună formă sau poate că starea psiho-emoțională nu se află pe culmile cele mai înalte, iar corpul începe să se comporte în consecință.

Uneori putem trece ușor cu vederea o durere fizică sau psiho-emoțională, alteori acestea pot face adevărate ravagii în sistem. Uneori ne învățăm lecția, devenind umili în fața durerii, alteori imediat ce furtuna s-a făcut nevăzuta dăm uitării zvârcoleală și neputință prin care tocmai am trecut și o luăm de la capăt ca și cum nimic nu ar fi fost.

Simți că te regăsești în cele scrise mai sus și ai vrea să-ți găsești ritmul către procesul de vindecare fiind înconjurat de oameni care să-ți ghideze pașii prin tehnici precum Somatic Therapy, Respirație, Tehnici Integrative de Psihoterapie, Tehnici Complementare de Lucru cu Corpul (TCM), Imagerie Ghidată, Lucrul cu Subpersonalitățile.

Atunci te așteptăm alături de noi într-un grup terapeutic în care vom îmbina toate aceste tehnici pentru a-ți oferi ție, OM drag, uneltele de care ai nevoie. Personalizate pe nevoia ta.

Programul începe: data va fi stabilită și anunțată în scurt timp.

Programul include:

 • 6 întâlniri (sesiuni) de grup în cadru restrâns (1 sesiune pe săptămâna)
 • 12 ore de terapie (6 sesiuni cu durata a 2 ore fiecare)
 • Sesiuni ghidate de Psiholog Larisa Anghel și Terapeut TCM & 5 Elements Maria Bijutescu.

Locuri disponibile: 14.

Costul programului de grup terapeutic: 1200 lei | 6 sesiuni.

Opțiuni de plată: în 2 Rate.
*Se solicită plata unui avans de 400 lei pentru rezervarea locului

*Preturile afisate au fost valabile pentru sesiunile trecute si pot suferi modificari pe viitor.

Facilitatori: Larisa Anghel & Maria Cocriș

PSIHOLOG LARISA ANGHEL

Numele meu e Larisa Anghel, sunt psiholog acreditat de Colegiul Psihologilor din România (cod RUP: 25792), iar abordarea mea terapeutică este rezultatul anilor de studiu și de practică în psihoterapie integrativă împletit cu metode somatice (lucrul cu corpul) de intervenție în cazurile de traumă (în prezent sunt în formare Somatic Experiencing® & TRE®, Tension & Trauma Release Exercises).

Misiunea mea este să ghidez oamenii în călătoria lor spre sinele autentic, acela care se iubeşte, care îşi dă voie să fie, să se vindece şi să devină.

Dincolo de titulaturi, sunt un om perfect imperfect, la fel ca tine. Călătoria mea personală de vindecare și autocunoaștere a început la nivel conștient acum 9 ani și în acest parcurs m-am confruntat cu durerea, pierdere, abuz, traumă, depresie, anxietate, doliu, frici nenumărate. Dar mai presus de toate acestea, călătoria a fost una eliberatoare, creatoare și plină de iubire.

Mă simt onorată că astăzi pot face ceea ce iubesc şi pot fi alături de oameni frumoși în propria lor călătorie, la fel cum au făcut-o şi mentorii mei pentru mine. Sunt aici pentru tine cu iubire, empatie şi vulnerabilitate, și te voi ghida cu blândețe spre sinele tău autentic care deține deja toate resursele de care tu ai nevoie pentru a crea viața pe care ți-o dorești. Poți afla mai multe despre mine aici.

TERAPEUT TCM & 5 ELEMENTS- MARIA COCRIȘ

Numele meu este Măriuca Bijutescu, sunt Terapeut Medicină Tradițională Chineză, acreditat de ETCMA, sunt Psiholog și Psihoterapeut în formare Somatic Experiencing® & TRE, Tension & Trauma Release Exercises, cu formare în Psihoterapie Integrativă în cadrul Asociației Române de Psihoterapie Integrativă, Instructor de Yoga, Meditație & Pranayama E-RYT 500H.

Misiunea mea…de a trezi, de a dărui și de a ghida oamenii în procesul lor de vindecare.

Cine sunt? Sunt NIMIC din tot ce am învățat și sunt TOT ce am simțit că sunt. Iubirea, blândețea, empatia, autenticitatea, recunoștința, bucuria, sunt zâmbet… sunt tristețea, furia, rușinea, dezamăgirea, vulnerabilitatea… sunt toate și nimic din toate acestea. Sunt doar o fațetă a ceea ce sunteți și VOI, cine ești și TU, OM drag.

Pentru-că îmi doresc să împărtășesc cu voi tot drumul meu până aici, toate practicile și tehnicile învățate în ultimii 5 ani de studiu, vă invit alături de mine și de Larisa într-o Călătorie către SINE de 6 Săptămâni. O călătorie revelatoare și profund vindecătoare ce te va ajuta să îți trezeșți corpul fizic, mental, emoțional, spiritual. O călătorie ce te va ghida către a deveni și a fi cine ești TU dincolo de toate măștile pe care ai fost nevoit/ă să ti le pui de-a lungul timpului și dincolo de toate momentele în care poate ai spus DA atunci când tot corpul îți urlă să spui NU.

Înscrierile se fac în limita celor 14 locuri disponibile la:

 • Numerele de telefon: 0722/162 818 sau 0724/040 291
 • Prin e-mail la adresa contact@maruka.ro
 • DM Facebook sau Instagram @mariacocris @larisaanghel
 • Formularul de contact alăturat.

Plata avansului se face în contul firmei:
SC MARUKA ALTERNATIVE & HOLISTIC HEALTH SERVICE SRL
Cont: RO46 BTRL RONC RT02 3393 1401
Banca Transilvania – Agenția Dristor

Sau

ANGHEL LARISA-CABINET INDIVIDUAL DE PSIHOLOGIE
Cont: RO89 RNCB 0278 1698 6571 0001
RNCBROBU
Raiffeisen Bank

  Recenzii

  Nu există recenzii până acum.

  Fii primul care adaugi o recenzie la „Fii bine cu tine – Terapie de Grup”

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *