Un spațiu sigur în care găsești informațiile și instrumentele de care ai nevoie pentru a te reîntoarce la adevărata ta natură, la acea parte din tine care este mereu caldă, iubitoare, pașnică și neschimbată.

Instagram

Unde mă găsești

Servicii

  /    /  Sesiuni individuale  /  Sesiune 5 Elements (50 minute)

Sesiune 5 Elements (50 minute)

349,00 lei

O metodă autentică, puternică, veche de mii de ani ce amintește corpului puterea vindecatoarea ce sălășluiește în el însuși.

Categorie:

Descriere

Cu toții suntem înzestrați cu darul auto-vindecării, însă există momente în viața noastră când ne manifestăm cu fragilitate.

Chiar dacă ești o persoană care mănânci sănătos, faci sport, eviți obiceiurile nocive în viață ta de zi cu zi, meditezi, te bagi în pat la o oră decentă, există momente în care poate sistemul imunitar îți spune că nu se află în cea mai bună formă sau poate că starea psiho-emoțională nu se află pe culmile cele mai înalte, iar corpul începe să se comporte în consecință.

Uneori putem trece ușor cu vederea o durere fizică sau emoțională, alteori acestea pot face adevărate ravagii în sistem. Uneori ne învățăm lecția, devenind umili în fața durerii, alteori imediat ce furtuna s-a făcut nevăzută dăm uitării zvârcoleală și neputință prin care tocmai am trecut și o luăm de la capăt ca și cum nimic nu ar fi fost.

5 Elements este o metodă autentică, puternică, veche de mii de ani ce amintește corpului, prin ustensilele folosite, puterea vindecatoarea ce sălășluiește în el însuși.
Altfel spus, te invit să te înclini și să te deschizi cu blândețe, recunoștință și multă curiozitate în fața propriei ființe ce este înzestrată cu toată puterea și cunoașterea auto-vindecării.

Unelte folosite:

 • Acupunctură Emoțională – Tehnica Japoneză
 • Guasha Therapy
 • Moxa Therapy
 • Cupping Therapy
 • Presopunctura
 • Magnetoterapia
 • Electropunctura

  Recenzii

  Nu există recenzii până acum.

  Fii primul care adaugi o recenzie la „Sesiune 5 Elements (50 minute)”

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *