Un spațiu sigur în care găsești informațiile și instrumentele de care ai nevoie pentru a te reîntoarce la adevărata ta natură, la acea parte din tine care este mereu caldă, iubitoare, pașnică și neschimbată.

Instagram

Unde mă găsești

Servicii

  /    /  Sesiuni individuale  /  Sesiune de lucru cu corpul (90 minute)

Sesiune de lucru cu corpul (90 minute)

449,00 lei

O practică puternic eliberatoare ce ne ghidează atenția către interior, ne conduce cu blândețe către a sta cu noi într-un proces natural de eliberare a tensiunii, stresului și a traumelor trăite în fiecare zi.

Categorie:

Descriere

Suntem maeștrii propriei noastre biologii. Suntem înzestrați cu puterea DIVINĂ, auto-vindecarea. Acest corp prin care ne trăim existența știe și are toate resursele necesare prin care să ne vindece la cel mai profund nivel al ființei noastre.

Lucrul cu Corpul este o metodă de lucru somatică, puternică, vindecătoare. Această practică reamintește corpului cum să facă față și cum să iasă din răspunsul FLIGHT or FIGHT (luptă sau fugi) prin reactivarea unui mecanism natural de echilibrare a sistemului nervos, prin tremor. Mecanism ce a fost uitat undeva în copilăria timpurie, atunci când a apărut conștientizarea în câmpul procesului cognitiv.

Această practică puternic eliberatoare ne ghidează atenția către interior, ne conduce cu blândețe către a sta cu noi într-un proces natural de eliberare a tensiunii, stresului și a traumelor trăite în fiecare zi.

Unelte folosite: Propriul corp

Nivel: All levels

    Recenzii

    Nu există recenzii până acum.

    Fii primul care adaugi o recenzie la „Sesiune de lucru cu corpul (90 minute)”

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *